RCA Snickarservice startade 1996. Jag har ett förlutet i byggbranschen sedan 1982 då jag som anställd arbetade för NCC med samtliga snickaruppgifter.

RCA Snickarservice är ett enmansföretag med ett antal utvalda samarbetspartners.
Vi utför små och medelstora renoveringar och byggnationer såsom fasadbyten, tak- och golvläggning, köksbyten, badrumsrenoveringar, golvbyten, altanbyggen samt hela lägenhetsrenoveringar mm.

RCA Snickarservice
har som affärsidé att se till kundens behov och hitta individuella lösningar med kvalitet och känsla. Företaget har utvecklats successivt och har idag byggt upp ett nätverk av kvalitetsinriktade samarbetspartners med kapacitet att klara det mesta i byggnadsväg.

RCA Snickarservice ser som vår främsta uppgift att erbjuda dig som kund helhetslösningar som vi tillsammans med er kommit fram till.
Det är för oss en självklarhet att ordna med allt det praktiska runt ert viktigaste projekt någonsin. Ni som kund skall inte behöva tänka på: Vem ordnar avloppet, vem ansvarar med elarbetet osv. -Vi ordnar det praktiska med våra utvalda partners om Ni så önskar.

Erfarenhet och Kunnighet
Vi är alltid en ansvarskännande och erfaren bundsförvant för dig som kund till RCA Snickarservice. Vi vet vilka vi ska samarbeta med, vilka dörrar som ska knackas på gällande bl a entreprenörer m.fl. Vi kan även hjälpa dig med uppritning av ditt drömhus, anpassning av dina skisser/ritningar.

Kvalitet och Omtanke
Du handlar med ett solitt och kraftfullt företag. Med en leverantör som enskilt har över 20 års erfarenhet och nöjda kunder borgar för kvalitet och omtanke i varje detalj.

Punktlighet
På utlovat tid är våra ev kompanjoner på byggplatsen. Punktlighet och noggrannhet är honnörsord för mig. I våra rutiner finns en kvalitets- och leveranssäkerhetskontroll som bygger på år av erfarenheter. Rätt kvalitet på ingående material, fackmannamässigt utfört arbete, leveranser i rätt tid m.m.

Miljötänkande
Vi strävar alltid efter att ha material och leverantörer ut miljömässiga och ekologiska synvinklar. Produkterna är baserade på miljöanpassade, naturliga råvaror som t.ex. träelement, lertegel, massiva trägolv osv.

Flexibilitet
RCA Snickarservice levererar flera olika produkter och alternativ. Ni som kund väljer mellan olika färdigställandegrader: Monteringsfärdig dvs. på platsen service, endast material eller konsultation. Det första alternativet är ett steg för att säkerställa kvalité och kunna säkerställa våra garantier.

Kundanpassat
Vår hemsida ska du se som ett idé plank. Dina och din familjs, företagets, föreningens krav och önskemål vet bara Ni. Vi är redskapet till en angenäm och funktionell lösning av Era visioner. Vi hjälper dig att hitta den rätta lösningen.